+31 6 47 68 69 09 / +31 6 40 58 74 78 info@js-tennis.nl

JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching heeft een bericht gedeeld.
Vanavond kijken! Het gaat niet over tennis maar wel bestemd voor ouders waarvan hun kind topsport doet!
JS Tennis & Coaching
Dutch Gymnastics - KNGU
Vanavond wordt op NPO 2 om 20:55 uur de 2Doc.nl documentaire Turn! uitgezonden. De KNGU heeft de film omarmd en raadt iedereen aan om de film te bekijken. In ‘Turn’ geeft documentairemaakster en moeder Esther Pardijs een intiem kijkje in haar leven met zoon Roman, die als jong talent vele uren per week in de turnhal te vinden is. “We hebben het vaak over de schreeuwende ouder langs het voetbalveld, maar in het turnen zijn die gevoelens hetzelfde. Toen mijn zoon op jonge leeftijd deelnam aan het NK, voelde ik de spanning in mijn hele lijf. Ik werd heel fanatiek en wilde dat hij het goed deed. Je denkt altijd dat andere ouders zo zijn, maar als je eigen kind aan topsport doet verander je zelf ook,” vertelt Pardijs. Lees meer over de film Turn! als onderdeel van impactproject: https://bit.ly/35cN54t
JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching heeft een bericht gedeeld.
* KIMMIE KOMT TERUG 👊 * Opmerkelijk nieuws vanuit Belgie. Kim Clijsters gaat haar comeback maken op de WTA Tour. De inmiddels 36 jarige Kim, moeder van 3 kinderen, is van plan om in 2020 haar rackets weer uit de tas te pakken.

Ze ziet haar comeback niet als iets om zich te bewijzen, maar ze kijkt uit naar de uitdaging om weer op het hoogste niveau te spelen. In 1997 begon ze een imposante carrière die in augustus 2012 definitief stopte (ze stopte eerder in 2007 maar begon weer te spelen in 2009). In 2012 kon de voormalig nummer 1 van de wereld bij de dames terugkijken op 41 WTA titels, waaronder 4 Grand-Slam titels.

De hele tenniswereld reageert verheugd op de terugkeer van Kimmie die tegenwoordig een tennisacademy bestiert in Bree (B).

📷 Richard van Loon
JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching
Afgelopen 6/7/8 september werd er op onze mooie club #ParkMarlot de Wassenaarse jeugd kampioenschappen gespeeld. Een traditie die al meer dan 30 jaar bestaat! Onze club werd goed vertegenwoordigd en we hebben zelfs titels binnen gehaald voor T.C. Park Marlot. Allen hartelijk gefeliciteerd met super prestaties!!

Rood JE Finn Gordon 1e plaats
Oranje ME Liese Wantia 1e plaats
Oranje ME Grace Gordon 2e plaats
Groen JE Skip Bijsterbosch 1e plaats
Groen JE Sebastiaan Von Fretog Drabbe 2e plaats
Geel tm 12 JE Mees van Zeeland 2e plaats
Geel tm 14 JE Bernardo van der Togt 1e plaats
Geel tm 18 JE Christiaan Steenbergh 2e plaats
JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching
Op het open jeugd toernooi van Roomburg hebben een aantal leerlingen een super leerzame week gehad met veel gespeelde wedstrijden.
Rogier Verbeet heeft met duidelijke cijfers in al zijn wedstrijden de titel behaald in jongens enkel groen. Don Davis wist samen met Fenix Minnaar de finale te behalen in de dubbel categorie groen, maar lukte het helaas niet om het toernooi hierin winnend af te sluiten. Al met al een leerzame week voor onze jonge kroost van Park Marlot.
JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching
Don Davis(9 jaar) heeft het open jeugd toernooi van Ter Werve gewonnen in de categorie Groen. Na meerdere wedstrijden gewonnen te hebben versloeg hij in de finale Sebastián Coslet in een spannende wedstrijd: 2-4/4-2/7-5. Goed gedaan Don! Op naar je volgende toernooi!! #Yonextennisbenelux #ronaldheijstek
JS Tennis & Coaching
JS Tennis & Coaching heeft een foto gedeeld.
Throw back time! NRT rapiditas Nijmegen Final# 9 years ago!!


Ivm de weersomstandigheden zal #ParkMarlot tot 19:15 gesloten blijven

Ivm de weersomstandigheden zal #ParkMarlot tot in ieder geval 18:00 gesloten.

Ivm de regenval van afgelopen nacht zullen de banen van #ParkMarlot tot 12:00 gesloten zijn.

In verband met de aanhoudende regen zal #ParkMarlot tussen 13:00-15:00 gesloten zijn.

Na een recente regenbui zijn de banen van #ParkMarlot helaas de rest van de avond niet meer bespeelbaar en zal het park vanaf 18:00 gesloten zijn.

De banen van #ParkMarlot zullen tot in ieder geval 19:00 nog gesloten blijven.